Zondag werd de vierde Winmau NDB ranking van dit seizoen gespeeld in het Sportcentrum Vlaardingen. Luc Peters (heren A), Aileen de Graaf (dames), Manuel Marquez (heren b), Menno Lammers (specials) en Pascal van der Hoorn (para) wisten de senioren titels te winnen tijdens Open Rotterdam.

Bij de jeugd gingen Lerena Rietbergen (meisjes), Massimo Balsamo (aspiranten) en Danny Jansen (junioren) met de hoofdprijs naar huis. In totaal deden er 16 specials, 28 paradarters, 52 junioren, 15 meisjes, 22 aspiranten, 166 heren B, 107 heren A en 70 dames mee aan de vierde NDB Ranking.

Senioren:
Luc Peters moest vol aan de bak tegen Bert-Jan Mulder. Hij had een beslissende vijfde leg nodig in de derde set om uiteindelijk de winst te pakken. Voor Luc was dit zijn tweede NDB-rankingtitel van dit seizoen, eerder wist hij al de Open Stedendriehoek op zijn naam te schrijven. Bij de dames was Aileen de Graaf weer de sterkste. In de eindstrijd was ze met 5-1 overduidelijk te sterk voor Astrid Trouwborst. Dit was al weer de derde rankingtitel voor de Graaf dit seizoen. Manuel Marques won het heren B-toernooi door Engin Olgijn te verslaan met 4-3. Bij de specials was Menno Lammers de beste en het paradartstoernooi werd gewonnen door Pascal van den Hoorn.

Jeugd:
Bij de meisjes zagen we Lerena Rietbergen opnieuw in de finale. Zij was in de eindstrijd met 3-1 te sterk voor Aranka van der Waals. Danny Jansen pakte de titel bij de junioren door af te rekenen met Bram van Dijk (4-1). De Aspiranten eindstrijd ging tussen Massimo Balsamo en Tinus van Tiel. Het was Balsamo die overtuigend met 3-0 won.

Alle uitslagen:

Heren A

Heren B

Dames

Meisjes

Meisjes verliezersronde

Aspiranten

Aspiranten verliezersronde

Junioren

Junioren verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde

Specials

Specials verliezersronde

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek