Het is weer mogelijk om te stemmen op jouw ‘Speler van de Maand’. Kyle Anderson, Corey Cadby en Gary Anderson behoren tot de drie genomineerden voor de eretitel die wordt uitgereikt op basis van de prestaties in de maand augustus.

Elke maand mogen de bezoekers van deze website bepalen welke darter deze prestigieuze prijs krijgt toegewezen. De redactie van Dartsnieuws.com selecteert drie genomineerden, waarna jullie middels een poll de ‘Speler van de Maand’ mogen selecteren!

Kyle Anderson

Photosport/PDC

Foto: Photosport/PDC

De maand augustus was voor Anderson wellicht de beste maand uit zijn carrière. ‘The Original’ won zowel zijn eerste Pro Tour-titel als zijn eerste televisietoernooi. De Australiër was de beste op de Auckland Darts Masters na zeges op Gary Anderson, Simon Whitlock, James Wade en Corey Cadby.

Corey Cadby

Photosport/PDC

Foto: Photosport/PDC

Het Australische talent deed afgelopen maand ook weer van zich spreken. ‘The King’ haalde bij zijn rentree op de PDC-tour meteen de finale van de Auckland Darts Masters, waarin landgenoot Anderson net te sterk bleek. De jeugdwereldkampioen won wel knap van Peter Wright, Michael Smith en Phil Taylor. Een week maakte Raymond van Barneveld ook kennis met het talent van Cadby, die toen met 6-4 van de Nederlander wist te winnen.

Gary Anderson

PDC

Foto: PDC

Gary Anderson sloot een teleurstellend gestart drieluik in ‘Down Under’ succesvol af met de eindzege op de Perth Darts Masters. ‘The Flying Scotsman’ werd vroeg uitgeschakeld in Auckland en Melbourne, maar wist in de West-Australische stad met de beker in handen te staan na overwinningen op Rob Szabo, Whitlock, Wade en Van Barneveld.

Stemmen kan tot en met zondag 10 september 22:00 uur.

Wie is jouw 'Speler van de Maand' augustus?

  • Kyle Anderson (50%, 35 Votes)
  • Corey Cadby (31%, 22 Votes)
  • Gary Anderson (19%, 13 Votes)

Total Voters: 70

Laden ... Laden ...
Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek