Met uitstekend niveau, inclusief een 9-darter, ging de titel tijdens het eerste European Tour-event van 2019 naar Michael van Gerwen. In de finale moest Rob Cross uiteindelijk met 6-8 buigen. Het is dan ook niet raar dat beide mannen de lijst aanvoeren voor het tweede event: het German Darts Championship. Beide heren zijn uiteraard ook aanwezig op beide Premier league avonden in Rotterdam!

Voor alle evenementen heeft Zweeler een leuk Darts Spel georganiseerd. Op woensdagavond starten we met het Premier League Darts Night 8 spel waar er minimaal 150 euro in de pot zit en donderdagavond met Judgement night doen we het nog een keer overnieuw. In beide spellen kies je 4 darters die voor jou moeten winnen en goed moeten presteren!

Voor vrijdag staat het German Darts Championship spel op de planning met het 2e European Tour evenement. We starten in de middag om 13.00 uur met een prijzenpot van ook minimaal 150 euro. Voor deze 3 dagen kies je 10 darters die jou 3 dagen lang gaan vermaken.

Road to Ally Pally (Doe mee voor 1 euro en win 2.500 euro)

Daarnaast heeft Zweeler dit jaar iets nieuws bedacht. Er is een serie van spellen onder de naam “Road to Ally Pally” opgezet. Het spel kost maar 1 euro en je kan er een ticket mee winnen die minimaal 25 euro waard is, en tijdens de WK omgezet kan worden in 2.500 Euro!

Dus voor 1 euro heb je niet alleen een leuk spel voor het hele weekend, maar je maakt ook nog kans op een geweldige prijs! Klik hier om naar het Road to Ally Pally Spel te gaan!

Tags: , , ,

Author: Admin