De elfde speelronde van de Premier League Darts 2018 staat aanstaande donderdag op het programma. Voor onze acht darts experts is dat de mogelijkheid om weer punten te verzamelen voor de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Chris Mason, Jerry Hendriks, Keith Deller, Kim Huybrechts, Mark Webster, Ron Meulenkamp, Vincent van der Voort en Laure James zijn de acht deelnemers in deze competitie. Zij hebben voor de elfde speelronde inmiddels hun voorspellingen ingeleverd.

De voorspellingen liggen deze week wederom dichtbij elkaar. Gary Anderson, Rob Cross, Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen zijn favoriet om de eerste vier duels te winnen. Meulenkamp verwacht een gelijkspel tussen Anderson en Michael Smith. Mark Webster denkt aan een puntendeling bij het duel tussen Cross en Daryl Gurney.

Deller rekent op een stunt van Simon Whitlock tegen Van Barneveld. Iedereen is het er over eens dat Van Gerwen gaat winnen van Peter Wright. Bij de laatste partij van de avond tussen Cross en Anderson, verwachten zeven deelnemers een gelijkspel. Jerry Hendriks denkt dat de punten naar Cross gaan.

Klik hier voor de tussenstand in de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

 

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek