De zevende speelronde van de Premier League Darts 2018 staat aanstaande donderdag op het programma. Voor onze acht darts experts is dat de mogelijkheid om weer punten te verzamelen voor de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Chris Mason, Jerry Hendriks, Keith Deller, Kim Huybrechts, Mark Webster, Ron Meulenkamp, Vincent van der Voort en Laure James zijn de acht deelnemers in deze competitie. Zij hebben voor de zevende speelronde inmiddels hun voorspellingen ingeleverd.

De voorspellingen van de acht experts liggen deze week dichtbij elkaar. Zo zien geen van de deelnemers een overwinning voor Simon Whitlock, Gerwyn Price en Raymond van Barneveld.

Enkel bij de partij tussen Mensur Suljovic en Rob Cross zijn twee winnaars gekozen. James heeft een zege voor de Oostenrijker ingevuld. Van der Voort en Hendriks voorspellen een overwinning voor de regerend wereldkampioen. De overige vijf experts gaan voor een gelijkspel. ‘Fast Vinnie’ gokt daarnaast ook op een overwinning van Smith op Peter Wright.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek