Rob Cross is begin februari één van de vier debutanten in de Premier League Darts 2018. De kersverse wereldkampioen kreeg als nummer drie van de wereldranglijst een automatische invite van de PDC.

Bevreesd is ‘Voltage’ er niet voor om binnenkort in zalen met tienduizend toeschouwers te spelen. Cross denkt zelfs dat deelname aan de Premier League Darts hem nog beter gaat maken”, zo vertelt hij in gesprek met de PDC.

”Ik denk dat de Premier League Darts mij nog beter gaat maken als speler. Het gaat mij helpen om nog constanter te worden, daar heb ik alle vertrouwen in.

”Ik ga er zeker van genieten en hopelijk laat ik daar mijn beste spel zien. Het zal wellicht niet altijd goed gaan, maar dat geldt voor iedereen en dan moet je er beter mee omgaan dan je tegenstander.”

”Het wordt anders dan de andere toernooien en het wordt een uitdaging. Ik kan daar wel mee omgaan. Ik denk dat ik er goed kan presteren en mijn ambitie is om het te winnen.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek