Gerwyn Price speelde donderdagavond voor de derde keer dit seizoen gelijk in de Premier League Darts. In zijn eigen Cardiff werd het 6-6 tegen Daryl Gurney.

De Welshman had een break voorsprong te pakken in de negende leg, maar werd direct terug gebroken door Gurney. Superchin sleepte vervolgens een gelijkspel uit het vuur en behaalde zijn eerste punt in de competitie. Price staat nu op drie punten en baalde lichtelijk van zijn derde puntendeling.

”Het publiek was fantastisch. Ik had graag voor ze gewonnen, maar het mocht niet zo zijn. Daryl wist onder druk goed de dubbels te raken. Hij verdiende een punt”, vertelde de tweevoudig Grand Slam-kampioen na afloop.

”Ik ben niet tevreden, maar ik heb tenminste een punt. Dat is zo slecht nog niet. De laatste tijd speelt iedereen goed tegen mij, maar het wordt tijd dat ik mijn puntendelingen ombuig in overwinningen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek