Gerwyn Price plaatste zich donderdagavond kinderlijk eenvoudig voor de laatste acht op de Grand Slam of Darts. The Iceman versloeg Darren Webster met 10-1.

Met een gemiddelde van 90.56 kwam Webster slechts aan drie pijlen op de dubbels toe. Één daarvan wist hij te benutten, in de vijfde leg met een 97 finish. Price speelde daarentegen een zeer solide partij met 98.75 gemiddeld en 67 procent op de dubbels.

”Darren speelde niet naar z’n kunnen. Maar ik had nog steeds mijn werk te doen en gelukkig speelde ik goed”, zei de verdedigend kampioen na afloop tegen de PDC.

”Hij vertelde mij na afloop dat ik meedogenloos was. Dat is een groot compliment, want Darren is een geweldige speler. Ik ben erg blij dat het is gelukt en ik in de kwartfinales sta.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek