Gerwyn Price is even helemaal klaar met het gedrag van het publiek naar hem toe. The Iceman werd afgelopen weekend tijdens het EK Darts veelvuldig uitgejouwd en uitgefloten door de toeschouwers.

De Welshman werd in de EK-finale met 11-6 verslagen door Rob Cross. Afgeleid door het vijandige publiek, kwam Price tijdens de finale niet verder dan een gemiddelde van slechts 84.

Tijdens de prijzenceremonie maakte de Grand Slam-kampioen al een geïrriteerde indruk. ”Ik had zo’n achthonderd andere tegenstanders. Dus knap gedaan, gefeliciteerd”, klonk het cynisch.

Price luchtte daarna zijn hart op Instagram in een inmiddels verwijderde post. ”Ik kan niet geloven dat ik na zo’n korte carrière al aan stoppen denk”, schreef de oud-rugbyer.

De Welshe darter reageerde daarna iets uitgebreider op Twitter. ”Ik ben enorm teleurgesteld met het resultaat van afgelopen avond. De beste speler heeft gewonnen, ik had niks meer over.”

”Ik heb het hele weekend goed gespeeld en dacht dat ik de titel ging winnen. Dat was een bittere pil, maar je leert van verliezen. Bedankt aan iedereen die mij gesteund heeft.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek