Gerwyn Price rekende donderdagavond verrassend eenvoudig af met Peter Wright om zijn eerste Premier League-zege van het seizoen te boeken.

Wright kwam totaal niet opdagen en werd met 7-1 afgedroogd door Price. De Welshman is na één zege en drie puntendelingen nog de enige speler in de competitie zonder nederlaag.

”Dit is voor mij een enorm goede overwinning”, reageerde Price na afloop in gesprek met de PDC. ”Ik begon de competitie met driemaal een gelijkspel, dus het is fijn om eindelijk een zege te boeken. Het voelt alsof het toernooi nu is begonnen voor mij.”

Ondanks de ruime uitslag was The Iceman niet helemaal tevreden. ”Ik was wat wisselvallig en niet op mijn best. Maar uiteraard teken ik altijd voor een 7-1 overwinning tegen Peter. Hij speelde niet goed, maar zal hier ongetwijfeld sterker uitkomen.”

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder het speelschema en de verdeling van het prijzengeld.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek