Opnieuw contractnieuws bij Unicorn Darts. Na Jeffrey de Zwaan heeft ook Madars Razma onlangs zijn contract bij de bekende dartsfabrikant verlengd.

De 31-jarige Razma heroverde in januari 2019 zijn PDC Tour Card en is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op de Pro Tour. Ook is de darter uit Letland actief op het circuit voor spelers uit Scandinavië en de Baltische staten.

Op die manier wist hij zich te kwalificeren voor het afgelopen wereldkampioenschap, waarin hij in de eerste ronde verloor van de Engelsman Harry Ward.

Razma is blij met zijn contractverlenging, zo valt te lezen op de website van Unicorn. ”Ik ben erg blij dat ik sinds 2014 onderdeel mag uitmaken van dit geweldige bedrijf. Het is een enorme boost voor mij om die steun te hebben. Ik wil ze graag bedanken voor het vertrouwen in mij.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek