Dartster Roz Bulmer is woensdag voor de tweede maal kankervrij verklaard. Zij werd in de afgelopen maanden met succes behandeld aan borstkanker.

Bulmer baarde in januari opzien door tijdens de Lakeside met een hoofddoek het podium te betreden voor haar partij tegen Sharon Prins. Later bleek dat er voor de tweede maal kanker was geconstateerd bij de 39-jarige Engelse.

Ook deze strijd wist zij echter te winnen, zo meldt Bulmer op Facebook. ”Vandaag is de dag, dat ik 208 dagen na mijn eerste dagbehandeling eindelijk de klok mag luiden”, doelt ze op het gebruik in sommige ziekenhuizen waar mensen een klok kunnen luiden zodra zij genezen zijn verklaard.

”Het was een zwaar proces, waarbij mijn vrienden en familie mij enorm geholpen hebben. De behandeling is klaar, maar ik sta nu voor een nieuwe strijd. Een gevecht om weer mijn oude ik te worden. Ik besef dat ik erg gelukkig ben, want velen beleven deze dag niet.”

Roz Bulmer is op zoek naar financiële steun om weer terug te keren op het dartscircuit. Klik hier om een donatie te maken.

Tags:

Author: Pieter Verbeek