Ruim tweeduizend kaarten voor het aankomende WK Darts is vrijdagochtend opnieuw in de verkoop gegaan. Het betreft tickets van kopers die hebben geprobeerd hun kaarten op illegale wijze door te verkopen.

Deze tickets zijn geïdentificeerd en dus opnieuw in de verkoop gebracht. Dit geeft darts fans een nieuwe mogelijkheid om het grootste dartsspektakel van het jaar bij te wonen.

De originele kaartverkoop ging in juli van start en binnen een week werden al 75.000 kaarten verkocht voor het WK Darts. Het wereldkampioenschap staat van 13 december tot en met 1 januari 2020 op het programma.

Een deelnemersveld van 96 spelers strijdt in Alexandra Palace met een prijzenpot van liefst tweeënhalf miljoen pond. De hoofdprijs is een half miljoen pond aan prijzengeld. De opzet voor het WK Darts 2020 is hetzelfde als vorig jaar. Het toernooi start op vrijdag 13 december met drie wedstrijden uit de eerste ronde en één duel uit de tweede ronde. De finale van het PDC World Darts Championship is zoals gewoonlijk op Nieuwjaarsdag.

Tags:

Author: Pieter Verbeek