Het zit Michael Smith niet lekker dat hij geen uitnodiging heeft gekregen voor de World Series-toernooien in New York en Kopenhagen.

Eerder deze maand maakte de PDC de line-ups voor deze twee World Series-toernooien bekend. Onder meer Fallon Sherrock (tweemaal), Daryl Gurney (eenmaal) en Dimitri van den Bergh (eenmaal) kregen de voorkeur boven Smith.

Vorig jaar mocht Bullyboy aan slechts één van de vijf World Series-toernooien meedoen. De Engelse darter haalde toen wel de finale tijdens de US Darts Masters in 2019. Smith had daarom ook gerekend op een nieuwe uitnodiging en is dus onaangenaam verrast door de keuzes van de PDC.

”Mijn vrouw en ik hadden wat dingen gepland waar we heen konden gaan in New York. Daar ben ik echter niet voor gekozen. Dat was een grote trap tegen je weet wel wat… Het doet pijn omdat spelers die niet beter dan mij zijn, wel een uitnodiging hebben gekregen”, vertelt Smith in een interview met Live Darts.

”De line-up voor het World Series-toernooi in Duitsland is nog niet bekend. Daar ga ik ook geen invitatie voor krijgen. Gabriel Clemens haalde daar vorig jaar de finale, dus dan zal hij nu ook wel geselecteerd worden.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek