De topper van de zesde speelronde van de Premier League Darts gaat tussen Michael Smith en Rob Cross. Donderdagavond is de First Direct Arena in Leeds het decor van dit topaffiche.

Smith gaat nog altijd aan kop op de ranking van de Premier League Darts. Door de afgelasting van de vijfde speelronde in Exeter, kwam zijn positie vorige week niet in gevaar. ‘Bullyboy’ won zijn eerste vier wedstrijden en is dus nog zonder puntverlies. De voormalig jeugdwereldkampioen beseft dat het lastig wordt tegen Cross om deze status te behouden.

”Het zou een hele goede partij kunnen worden”, zegt Smith. ”Rob heeft een geweldig jaar gehad. Zijn vorm begint terug te komen, dus het gaat moeilijk worden.

”Ik voel dat ik nog steeds niet mijn beste spel heb laten zien. Mijn doel is dus om mijn vorm te verbeteren. Ik heb mijn kansen echter wel gepakt en ik ben vastbesloten om dat deze week weer te doen.”

Bekijk hier de tussenstand in de Premier League Darts.

Premier League Darts 2018
Zesde speelronde – 8 maart
First Direct Arena, Leeds

Michael van Gerwen v Simon Whitlock
Gerwyn Price v Raymond van Barneveld
Peter Wright v Mensur Suljovic
Gary Anderson v Daryl Gurney
Rob Cross v Michael Smith

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek