Voor Michael Smith werd het donderdag een bijzondere avond in Dublin. Niet alleen versloeg hij Daryl Gurney, hij gooide ook zijn allereerste negendarter op televisie.

Smith gooide zijn negen perfecte pijlen in de vierde leg van de wedstrijd. “Het is een gevoel dat je niet kan beschrijven. Ik gooide nooit eerder een perfecte leg op televisie, mijn hart ging dus enorm tekeer bij de beslissende dubbel.”

“Het is iets op mijn bucketlist dat ik nu alvast kan afvinken”, aldus ‘Bully Boy’. Meer nog dan de 9-darter ben ik echter tevreden met de zege. Ik nestel me nu netjes in het midden van het klassement. Mijn spel kan echter nog een stuk beter de komende weken.”

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder het speelschema en de verdeling van het prijzengeld.

Bekijk de negendarter terug in de onderstaande video!

Tags:

Author: Bram Coenen