Het dartscircus is afgereisd naar Cardiff, waar donderdagavond de derde speelronde van de Premier League Darts 2020 op het programma staat.

De Welshe toeschouwers in de hoofdstad van Wales krijgen twee landgenoten te zien. Jonny Clayton is deze week de gastspeler in de Premier League Darts. The Ferret neemt het op tegen Michael Smith, die na twee duels nog altijd zonder zeges is.

Ook Gerwyn Price gaat voor eigen publiek spelen. The Iceman treft hekkensluiter Daryl Gurney. Superchin is nog puntloos na twee nederlagen tegen Gary Anderson en Michael van Gerwen.

Van Gerwen speelt in Cardiff tegen Nathan Aspinall. De nummer één van de wereld is de competitie met twee zeges begonnen en heeft als enige deelnemer nog geen punt verloren.

De avond wordt geopend met de kraker tussen Peter Wright en Rob Cross, de nummers twee en vier van de wereldranglijst. Het toetje wordt verzorgd door Anderson en Glen Durrant. De Schot en de Engelsman zijn allebei nog ongeslagen na een overwinning en een gelijkspel in de eerste twee duels.

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder het speelschema en de verdeling van het prijzengeld.

Speelschema Premier League Darts 2020

Donderdag 20 februari (vanaf 20:00 uur)
Motorpoint Arena, Cardiff

20:15 Peter Wright v Rob Cross
20:50 Jonny Clayton v Michael Smith
21:25 Michael van Gerwen v Nathan Aspinall
22:00 Daryl Gurney v Gerwyn Price
22:35 Glen Durrant v Gary Anderson

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Author: Pieter Verbeek