Donderdag is een drukke dag op de Lakeside want er worden liefst drie verschillende onderdelen afgewerkt. De middagsessie begint met de finale van het jeugdwereldkampioenschap bij de BDO tussen Leighton Bennett en Nathan Girvan.

Vervolgens verschijnt Sharon Prins op het podium voor haar tweede partij op Lakeside 2019. Zij treft Mikuru Suzuki, die eerder voor een verrassing zorgde door Lisa Ashton uit te schakelen. Ook de kwartfinale tussen Maria O’Brien en Fallon Sherrock staat donderdagmiddag op het programma, evenals de tweederondepartij bij de heren tussen Scott Mitchell en Krzysztof Kciuk.

’s Avonds komt Aileen de Graaf in actie op de Lakeside. De Noord-Hollandse gaat het opnemen tegen drievoudig wereldkampioene Anastasia Dobromyslova. Tweevoudig Lakeside-kampioen Glen Durrant legt aan tegen Scott Baker. Lorraine Winstanley en Trina Gulliver openen de avondsessie. De tweede wedstrijd van deze avond gaat tussen David Cameron en Kyle Mckinstry.

Klik hier voor meer informatie over BDO Lakeside 2019, waaronder het toernooischema en de verdeling van het prijzengeld.

Donderdag 10 januari
Tweede ronde
Middagsessie

14:00 Leighton Bennett v Nathan Girvan (Jeugd-WK BDO)
14:45 Mikuru Suzuki v Sharon Prins (Kwartfinale)
15:15 Maria O’Brien v Fallon Sherrock (Kwartfinale)
16:00 Scott Mitchell v Krzysztof Kciuk

Avondsessie
20:10 Lorraine Winstanley v Trina Gulliver MBE (Kwartfinale)
20:45 David Cameron v Kyle McKinstry
22:00 Anastasia Dobromyslova v Aileen de Graaf (Kwartfinale)
22:30 Glen Durrant v Scott Baker

Evert Zomer

Foto: Evert Zomer

Tags: , , , ,

Author: Pieter Verbeek