Zaterdag wordt de negentiende speelronde in de nieuwe editie van de Remote Darts League afgewerkt. Onder meer Richard Veenstra komt in actie.

De Nederlander vecht voor zijn laatste kans om de play-offs te halen. Veenstra is momenteel de nummer zeven in de Remote Darts League, maar zijn achterstand op de vierde plek is slechts één punt. Flyers speelt zaterdagavond onder meer tegen John O’Shea, die momenteel zesde staat.

Ook Joe Chaney en Justin Thompson maken hun opwachting. Wint Veenstra al zijn drie duels, dan is hij zeker van deelname aan de play-offs op maandag 8 juni. Voor O’Shea geldt hetzelfde, terwijl Chaney en Thompson hun lot dan nog moeten afwachten.

In de eerste fase (twintig avonden) van de Remote Darts League spelen alle deelnemers eenmaal tegen elkaar. Vier spelers komen per speelavond in actie, waarbij elke darter dan drie duels afwerkt. Wedstrijden gaat over best of 10 legs, waarbij een 5-5 gelijkspel dus mogelijk is.

Na twintig speeldagen heeft iedereen één keer tegen een andere deelnemer gespeeld. De top vier van de competitie gaat door naar de play-offs, die op maandag 8 juni op het programma staat.

Alle wedstrijden zijn via deze link te bekijken. De uitzending begint dagelijks om 22:00 uur. Bekijk hier de stand na de achttiende speelronde.

Speelschema Remote Darts League

Zaterdag 6 juni
Negentiende speelronde

22:00 John O’Shea v Richard Veenstra
22:30 Joe Chaney v Justin Thompson
23:00 Joe Chaney v John O’Shea
23:30 Justin Thompson v Richard Veenstra
00:00 Justin Thompson v John O’Shea
00:30 Richard Veenstra v Joe Chaney

Chris Sargeant/Tip Top Pics

Foto: Chris Sargeant/Tip Top Pics

Tags: , , , ,

Author: Pieter Verbeek