Maandag wordt de veertiende speelronde in de nieuwe editie van de Remote Darts League afgewerkt. Onder meer Tony O’Shea komt in actie.

De Engelse publiekslieveling is de tweede editie van de Remote Darts League wisselvallig gestart. Zijn eerste negen duels leverden vier zeges, twee puntendelingen en drie nederlagen op. Om een reële kans te behouden op de play-offs heeft O’Shea drie zeges nodig.

Dat geldt eigenlijk ook voor John O’Shea en Larry Butler. Zij hebben respectievelijk elf en tien punten verzameld. Laura Turner staat pas op twee punten en kan deelname aan de play-offs sowieso uit haar hoofd zetten.

In de eerste fase (twintig avonden) van de Remote Darts League spelen alle deelnemers eenmaal tegen elkaar. Vier spelers komen per speelavond in actie, waarbij elke darter dan drie duels afwerkt. Wedstrijden gaat over best of 10 legs, waarbij een 5-5 gelijkspel dus mogelijk is.

Na twintig speeldagen heeft iedereen één keer tegen een andere deelnemer gespeeld. De top vier van de competitie gaat door naar de play-offs, die op maandag 8 juni op het programma staat.

Alle wedstrijden zijn via deze link te bekijken. De uitzending begint dagelijks om 22:00 uur.

Speelschema Remote Darts League

Maandag 1 juni
Veertiende speelronde

22:00 Larry Butler v Laura Turner
22:30 Tony O’Shea v John O’Shea
23:00 Tony O’Shea v Larry Butler
23:30 John O’Shea v Laura Turner
00:00 John O’Shea v Larry Butler
00:30 Laura Turner v Tony O’Shea

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: , , , ,

Author: Pieter Verbeek