Het dartscircus is neergestreken in Dublin, waar donderdagavond de vierde speelronde van de Premier League Darts 2020 op het programma staat.

Koploper Glen Durrant opent de vierde speelronde met een duel tegen Nathan Aspinall. Beide spelers maken dit jaar hun debuut als vaste speler in de Premier League Darts.

Gary Anderson neemt het op tegen Rob Cross, die zijn laatste twee duels niet wist te winnen. Michael Smith treft Daryl Gurney, de enige speler die nog zonder overwinning is in de competitie.

Michael van Gerwen is in Dublin gekoppeld aan de ‘Challenger’ van de avond. William O’Connor heeft van de PDC een uitnodiging gekregen om voor eigen publiek tegen de Nederlandse nummer één van de wereld te spelen.

De kraker van de avond gaat tussen Gerwyn Price en Peter Wright, momenteel de nummers twee en drie van de wereldranglijst. Afgelopen weekend troffen zij elkaar nog in een Players Championship-finale. Toen wierpen beide spelers een gemiddelde van boven de 109. De titel ging dankzij een 170 finish naar Wright.

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder het speelschema en de verdeling van het prijzengeld.

Speelschema Premier League Darts 2020

Donderdag 27 februari (vanaf 20:00 uur)
3Arena, Dublin

20:15 Glen Durrant v Nathan Aspinall
20:50 Rob Cross v Gary Anderson
21:25 Daryl Gurney v Michael Smith
22:00 William O’Connor v Michael van Gerwen
22:35 Gerwyn Price v Peter Wright

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek