Vrijdagavond worden de laatste acht wedstrijden uit de eerste ronde van de Dutch Darts Masters gespeeld. Onder meer Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort betreden het podium in Zwolle.

Van der Voort neemt het halverwege de avond op tegen Andy Boulton, terwijl Van Barneveld aanlegt tegen de Hongaarse qualifier Pal Szekely. Voor ‘Barney’ is het zijn eerste deelname aan de Dutch Darts Masters sinds 2013.

Erik Hol en Jimmy Hendriks zijn de andere twee Nederlanders die vrijdagavond spelen. Euro Tour-debutant Hol speelt in de tweede partij van de avond tegen Dennis Nilsson uit Zweden. Hendriks sluit de avondsessie af tegen Ritchie Edhouse. Steve Beaton en Alan Norris openen de vrijdagavond, terwijl later ook nog bekende namen als Mervyn King, Krzysztof Ratajski, Max Hopp en Nathan Aspinall te zien zijn.

Michael van Gerwen en Jermaine Wattimena zijn automatisch toegelaten tot de tweede ronde van de Dutch Darts Masters en komen pas zaterdag voor het eerst in actie. Danny van Trijp en Danny Noppert wisten vrijdagmiddag al de laatste 32 te bereiken.

De Dutch Darts Masters is aankomend weekend (24-26 mei) via deze live scores te volgen. Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

Speelschema

Vrijdag 24 mei
Eerste ronde
Avondsessie (vanaf 19:15 uur)

Alan Norris v Steve Beaton
Dennis Nilsson v Erik Hol
Luke Woodhouse v Mervyn King
Ross Smith v Krzysztof Ratajski
Andy Boulton v Vincent van der Voort
Max Hopp v Nathan Aspinall
Pal Szekely v Raymond van Barneveld
Ritchie Edhouse v Jimmy Hendriks

Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld maken vrijdagavond hun opwachting op de Dutch Darts Masters.

Foto: Kelly Deckers/PDC Europe

Tags: , , ,

Author: Pieter Verbeek