Zaterdag gaat de tweede ronde van start op de European Darts Grand Prix in Sindelfingen. Er worden in de middagsessie slechts zeven wedstrijden gespeeld, omdat James Wade zich heeft afgemeld voor dit toernooi.

Doordat het toernooi al begonnen was, kon er geen vervanger meer worden geregeld. Ryan Searle heeft als gevolg een bye gekregen in de tweede ronde. Vincent van der Voort, Jeffrey de Zwaan, Niels Zonneveld en Michael van Gerwen komen zaterdagavond pas in actie op de European Darts Grand Prix.

Dimitri van den Bergh verschijnt zaterdagmiddag wel op het podium. De Belgische darter treft Ian White, de nummer drie van de plaatsingslijst in Sindelfingen. Michael Smith en Krzysztof Ratajski openen de sessie, waarna Joe Cullen en Mark McGeeney de degens met elkaar kruisen.

Jonny Clayton legt aan tegen Ross Smith, terwijl ook Mervyn King en James Richardson tegenover elkaar staan. Keegan Brown speelt tegen Ricky Evans. Gerwyn Price en Cavin Carlin sluiten de middagsessie af.

Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

Speelschema European Darts Grand Prix

Zaterdag 11 mei
Tweede ronde
Middagsessie

13:00 Michael Smith v Krzysztof Ratajski
13:30 Joe Cullen v Mark McGeeney
14:00 Jonny Clayton v Ross Smith
14:30 Mervyn King v James Richardson
15:00 Ricky Evans v Keegan Brown
15:30 Ian White v Dimitri Van den Bergh
16:00 Gerwyn Price v Gavin Carlin

Dimitri van den Bergh neemt het op tegen Ian White in de tweede ronde van de European Darts Grand Prix.

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek