Jerry Hendriks gaat na de derde speelronde van de Premier League Darts nog steeds aan kop van de VIP-voorspelcompetitie. ‘Electric’ zag zijn voorsprong op Keith Deller echter wel slinken naar vier punten.

De Venlonaar had afgelopen donderdag drie winnaars goed. Hendriks had namelijk een overwinning voor Michael Smith, Rob Cross en Michael van Gerwen ingevuld. Deller had echter één correcte uitslag en een winnaar correct. De voormalig wereldkampioen voorspelde een 7-4 overwinning van Cross op Peter Wright en verwachtte dat Van Gerwen ging winnen van Gary Anderson. Deller pakte zodoende vier punten, tegenover drie punten voor Hendriks.

Laure James pakte net als de ‘The Fella’ vier punten. Zij komt daarmee op gelijke hoogte met Vincent van der Voort, die twee punten verdiende en zijn totaal op acht punten bracht. Ron Meulenkamp en Kim Huybrechts hadden eveneens twee winnaars goed ingevuld en staan nu op de vijfde plek met zes punten. Mark Webster en Chris Mason staan op de laatste twee plaatsen.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Bekijk de voorspellingen van afgelopen week hier.

Tags: | | |

Schrijver: Pieter Verbeek