Vincent van der Voort piekt op het juiste moment in de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie van Dartsnieuws.

De Noord-Hollander bivakkeerde nog niet zo lang geleden nog in de onderste regionen van de tussenstand, maar vindt zichzelf na de zestiende speelronde terug op de eerste plaats. Van der Voort staat in punten gelijk met Dartsnieuws-redacteur Pieter Verbeek.

De Duitser darter Jyhan Artut volgt op één punt achterstand, gevolgd door Jeffrey de Zwaan met 43 punten. Stephen Bunting (42) en Jamie Lewis (41) zitten daar weer achter. Kim Huybrechts, Keith Deller, Luke Humphries en Dartsnews-redacteur Samuel Gill staan alle vier op 40 punten en maken nog een kleine kans op de eindzege tijdens de play-offs. Steve Beaton (39) en Ricky Evans (30) bezetten de laatste twee plaatsen.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag twee punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 23 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Bekijk hier de voorspellingen terug van de afgelopen speelronde.

Tussenstand

Pieter Verbeek 45
Vincent van der Voort 45
Jyhan Artut 44
Jeffrey de Zwaan 43
Stephen Bunting 42
Jamie Lewis 41
Kim Huybrechts 40
Keith Deller 40
Luke Humphries 40
Samuel Gill 40
Steve Beaton 39
Ricky Evans 30

Tags:

Author: Pieter Verbeek