Keith Deller gaat na de zevende speelronde van de Premier League Darts aan de leiding in de VIP-voorspelcompetitie. De voormalig wereldkampioen staat op 26 punten, één punt boven Dartsnieuws-verslaggever Pieter Verbeek.

Daar vlak achter staan Kim Huybrechts (24) en Steve Beaton (23), Jamie Lewis (23) en Jeffrey de Zwaan (23). Achter De Zwaan is een klein gaatje ontstaan met een groep achtervolgers.

Luke Humphries staat op een zevende plaats met 21 punten, kort voor Jyhan Artut (20) en Vincent van der Voort (20). Stephen Bunting (16), Ricky Evans (13) en Dartsnews-verslaggever Samuel Gill (13) zijn na de zevende speelronde verder achterop geraakt.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag twee punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 23 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Bekijk hier de voorspellingen terug van de afgelopen speelronde.

Stand

Keith Deller 26
Pieter Verbeek 25
Kim Huybrechts 24
Steve Beaton 23
Jamie Lewis 23
Jeffrey de Zwaan 23
Luke Humphries 21
Jyhan Artut 20
Vincent van der Voort 19
Stephen Bunting 16
Ricky Evans 13
Samuel Gill 13

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek