Mensur Suljovic wist voor de derde keer in vier jaar tijd de halve finales van de World Grand Prix te halen. De Oostenrijker rekende bij de laatste acht af met Gerwyn Price.

Suljovic moest daar veel moeite voor doen, aangezien ‘The Gentle’ na drie sets tegen een 1-2 achterstand aankeek. De nummer zes van de wereld maakte echter gelijk en profiteerde in de slotset van enkele slippertjes van ‘The Iceman’. Dat leidde uiteraard tot vreugde bij Suljovic.

”Het geeft een briljant gevoel om opnieuw in de halve finale te staan. Dit toernooi, met dubbel-in dubbel-uit, is voor mij gemaakt.”

”Ik bleef mezelf inpraten dat ik niet op moest geven, dat is waarom ik gewonnen heb. Het publiek was geweldig, ze bleven mij aanmoedigen. Dat hielp mij om mijn focus te behouden.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek