Mensur Suljovic is als titelverdediger van de partij tijdens de German Darts Masters, dat dit weekend gespeeld wordt in Keulen.

De Oostenrijker was vorig jaar in de finale te sterk voor Dimitri van den Bergh. Suljovic speelt vrijdagavond in de eerst ronde van de German Darts Masters tegen Maik Langendorf.

”Ik heb genoten van dit toernooi tijdens de afgelopen twee edities en mijn eindzege van vorig jaar was een speciaal moment voor mij. Dat was fantastisch en één van de hoogtepunten in mijn carrière”, vertelt Suljovic op de website van de PDC.

Als verdedigend kampioen mikt de nummer negen van de wereld op titelprolongatie. ”Maar dat wordt heel moeilijk, want ik speel tegen de beste spelers ter wereld. Ik kan niet wachten om weer voor het grote Duitse publiek te spelen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek