Mensur Suljovic ontfermde zich als een echte vriend voor Berry van Peer, toen bleek dat hij te maken had met darteritus. Woensdagavond stonden de twee echter tegenover elkaar in de tweede ronde van de Grand Slam of Darts en dus moest ‘The Gentle’ zijn collegialiteit even aan de kant zetten.

Dat lukte goed, want met een gemiddelde van bijna 106 won Suljovic met 10-2 van Van Peer. Ondanks de ruime uitslag, had de Oostenrijker na afloop wel mooie woorden over voor de Nederlander.

“Hij is mijn vriend en ik kon zien dat hij een groot probleem had”, zei Suljovic, nummer 7 van de wereld, over de darteritus van Van Peer. “Hij is een superspeler en hij speelde goed.”

”Ik moest me echter op mijn eigen spel concentreren. Ik speelde geweldig, mijn dubbels vielen goed en het was een perfecte nacht. Ik geniet er echt van om hier te zijn. Ik ben blij dat ik heb gewonnen en voel me heel goed.”

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek