Op 28 maart gaan de SuperLeague play-offs voor seizoen 2020/2021 van start. Er verschijnen 33 teams aan de start van de play-offs.

Ook dit jaar trachten spelers vanuit het hele land zich weer te plaatsen voor de SuperLeague en hebben teams vanuit het hele land zich ingeschreven; van het zuiden van Limburg tot in het noorden van Groningen & Friesland en van Zeeland tot Noord-Holland. Ben je ook benieuwd waar alle teams dit jaar vandaan komen, bekijk dan hier de kaart met alles teams.

Er wordt gespeeld in een knock-out competitie waarbij de teams verdeeld zijn over drie regio’s. Op zaterdag 23 mei zijn er drie beslissingswedstrijden over en de winnaars van deze wedstrijden plaatsen zich voor de SuperLeague van volgend seizoen.

De verliezers van deze wedstrijd maken ook nog kans op plaatsing. Op zaterdag 13 juni spelen zij namelijk een promotie/degradatieduel tegen de nummers 9 van de drie overgangsklassen van het huidige seizoen. De winnaar van deze wedstrijd speelt in seizoen 2020/2021 eveneens in de SuperLeague.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek