Phil Taylor is de komende dagen voor het laatst te bewonderen op de Grand Slam of Darts. Het is één van de twee laatste toernooien van zijn langdurige profcarrière.

Met zes eindzeges heeft ‘The Power’ regelmatig succes geboekt in Wolverhampton. Om daar een zevende titel aan toe te voegen, zal hij eerst zijn poule met James Wade, Robbie Green en Peter Machin moeten doorkomen. In gesprek met de PDC, blikt de 16-voudig wereldkampioen vooruit op de Grand Slam of Darts.

”Ik bewaar geweldige herinneringen aan Wolverhampton en kan niet wachten om terug te keren. Het is een geweldig toernooi en de locatie is fantastisch. Er heerst een super atmosfeer en de fans zijn briljant”, vertelt Taylor vol lof over de Civic Hall in de Engelse stad Wolverhampton.

”Ik ben opgewonden, want ik heb niet veel toernooien te gaan in mijn carrière. Ik weet weinig van mijn komende tegenstander Peter Machin, maar ik wil goed starten want dat is belangrijk is een poulesyteem.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek