Phil Taylor is bijna zeker van plaatsing door de play-offs. Door de zege op Michael van Gerwen vorige week in Sheffield ligt ‘The Power’ in pole-position om de laatste kwalificatieplek te pakken.

In Aberdeen heeft Taylor tegen Adrian Lewis maar vier legs nodig om een plaats bij de laatste vier veilig te stellen. Indien Taylor ruim verliest, kan enkel Dave Chisnall met een ruime zege nog over de Engelsman heen op de ranglijst.

”Ik zit in een goede positie”, bevestigt Taylor dan ook. ”Ik moet het echter nog wel laten zien. Ik probeer de finaleavond in de O2 Arena te halen want het zou fantastisch zijn om daar onderdeel van uit te mogen maken.”

”Ik ga echter niet op mijn lauweren rusten, want Adrian kan zomaar een fantastische wedstrijd neerzetten. Hij kan zich niet meer kwalificeren, dus staat er ook geen druk op hem.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek