Zondagavond speelt Phil Taylor hoe dan ook zijn laatste wedstrijd in de Winter Gardens. Na de zege op Adrian Lewis staat ‘The Power’ in de finale van de World Matchplay tijdens zijn laatste deelname.

”Het is lang geleden dat ik zo goed heb gespeeld” concludeerde Taylor na afloop van zijn partij tegen Lewis. ”Zondag wordt mijn laatste dag in de Winter Gardens, dus ik neem afscheid in stijl.”

”Het gaat geweldig deze week en het betekent alles voor mij dat ik de finale heb bereikt van mijn favoriete toernooi. Adrian dwong mij tot het uiterste en ik wist dat hij vermoeid raakte op het einde, daar heb ik van geprofiteerd.”

”Peter heeft deze week nog niet laten zien wat hij in zijn mars heeft. Ik bewonder zijn manier van werken, hij oefent veel en werkt aan zijn persoonlijkheid. Ik heb in mijn carrière wellicht nog nooit iemand gezien die zo bedreven met zijn vak bezig is.”

Tags: | | |

Schrijver: Pieter Verbeek