Justin van Tergouw is dinsdag gehuldigd door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen en zijn wethouder. Het Nederlandse dartstalent mocht op bezoek komen vanwege zijn prestaties op Lakeside en in Japan.

In Frimley Green prolongeerde Van Tergouw zijn jeugdwereldtitel bij de BDO. Op de WDF World Cup in het Japanse Kobe pakte ‘JvT’ vier titels. De 17-jarige Utrechter won in de categorieeen jongens, koppels, mix en team een gouden medaille.

Van Tergouw kreeg uit handen van de burgemeester twee tickets voor de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax van aanstaande zondag in Stadion Galgenwaard. Daarnaast kreeg hij een mooie bos bloemen overhandigd.

De tweevoudig jeugdwereldkampioen had op zijn beurt ook een presentje voor de burgervader van de Domstad. Van Tergouw heeft een set van zijn eigen dartpijlen cadeau gegeven aan de burgemeester.

Doe mee aan het Dartsjaarspel 2018!!  Kies 15 darters die voor jou strijden gedurende het hele seizoen. Dit spel heeft een prijzen pot van minimaal 1.500 euro en een 1e prijs van 227 euro!

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek