Afgelopen zaterdag was het voor de LaCo senioren tijd voor de derde speelronde. Hieronder volgt een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Heren
In poule A een opvallende en knappe zege van DVO ten koste van regerend kampioen DBBR. Het laatste verlies van DBBR dateerde alweer van 11 november 2017. De DVO is het enige team dat nog ongeslagen is in poule A. De BDC pakte zijn tweede overwinning van het seizoen door de uitwedstrijd tegen DVK met 11-6 te winnen.

In poule B won DBMN voor de derde keer op rij. Dit keer was RDB het slachtoffer: 10-7. De tweede wedsrijd uit poule B werd een prooi voor DBA dat de DONHN met 13-4 versloeg.

De DOGD pakte zijn eerste overwinning in poule C door te winnen van de DOT met 11-6. De DORA is de koploper in deze poule door ook zijn tweede wedstrijd winnend af te sluiten. DSWN werd met 12-5 verslagen in Den Haag.

Dames
Ondanks een valse start in speelweek 1 staan de dames van DSWN na drie speelweken gewoon bovenaan. Afgelopen zaterdag werd de DVK met 9-2 geklopt. De FDB en de DVO maakten er een spannende wedstrijd van die pas in de solo beslist werd. Elianne van Meerveld-Knol wist de zege voor FDB binnen te slepen door Kelly Kuipers te verslaan. De derde wedstrijd in poule A werd gewonnen door de DBBR ten koste van de DVO (7-4).

Het enige damesteam dat al haar wedstrijden tot nu toe won is het team van de DONHN. Zaterdag werd DBA verslagen met 8-3. De DBMN won met 6-5 van RDB en de SDC versloeg RDO met 9-2.

De volgende speelronde staat gepland op 27 oktober. Voor alle uitslagen, standen en statistieken klikt u hier.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek