Tim Pusey maakte vorige week een prima televisiedebuut tegen Gary Anderson op de Auckland Darts Masters.

De Australiër verloor zijn partij weliswaar met 6-3 van de Schot, maar werd niet weggespeeld door de World Matchplay-kampioen. Pusey wierp onder meer finishes vanaf 100 en 119 en wierp daarnaast een gemiddelde van ruim 91.

Zijn opgedane ervaring in Auckland, moet Pusey helpen om nog beter te spelen tijdens de Melbourne Darts Masters, aankomend weekend. ”Ik was erg nerveus aan het begin van mijn wedstrijd in Auckland”, blikte de 25-jarige darter uit Perth terug.

”Na de derde leg kwam ik er beter in. Ik kon mij afsluiten van het geluid vanuit het publiek, dat was goed. De volgende keer kan ik dat vanaf het begin doen, dan zou het beter moeten gaan.”

Klik hier voor meer informatie over de Melbourne Darts Masters.

Photosport NZ/PDC

Foto: Photosport NZ/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek