Zaterdag 7 juli begint de 105e editie van de Tour de France. En het belooft een zeer interessante uitgave te worden voor Nederland. Met Dylan Groenewegen is er een reële kans op meerdere sprintzeges, terwijl Tom Dumoulin voor een klassement gaat in La Grande Boucle. Gemakkelijk zal het voor beide heren niet worden, want de bezetting lijkt sterker dan ooit tevoren.

Dat betekent dat er voor de Tourpooltjes flinke keuzes gemaakt moeten worden. Zo ook bij Zweeler. Hier kan gekozen worden uit verschillende type spellen met goed gevulde prijzenpotten. Hieronder volgt een korte uitleg van de twee belangrijkste spellen.

Tour de France (15+5): In dit spel is er vrije keuze. Een team bestaat uit 15 basisrenners en 5 invallers. Daarnaast moeten de diverse klassementen en ploegentijdrit voorspeld worden. De prijzenpot bedraagt 31.000 euro met een hoofdprijs van 3.000 euro. Ook zijn er elke dag prijzen voor de beste etappeteams en is er een 0-puntenklassement. Hierbij is het de bedoeling om drie weken lang de 0 te houden.

Tour de France (budget): In dit spel hebben alle renners een waarde gekregen. Een team bestaat uit 17 basisrenners en 3 invallers. Voor de basis krijg je 260 miljoen en voor de invallers 50 miljoen. De prijzenpot bedraagt 10.000 euro met een hoofdprijs van 2.000 euroKlik hier om naar direct naar het spel te gaan

Waarom mee doen aan een Fantasy Tour de France Spel?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 of meer renners die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Tour de France.
  • Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen jouw renners voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 451 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Het Tour de France (15+5) Spel 2018 gaat starten op zaterdag 7 juli 2018 om 11:10 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 31.000 euro aan prijzen met een eerste prijs van 3.000 euro (451 prijzen in het algemeen klassement).

Er zijn 21 etappes met per etappe 350 euro aan prijzen (100, 75, 50, 40, 30, 20, 15, 10, 5, 5).

De “Nul punten Jackpot” staat op 500 euro en gaat naar het team dat aan het einde van de Tour de France (15+5) nog steeds op 0 punten staat.

Klik hier om je meteen te registreren!

Tags: , , , ,

Author: Admin