Diogo Portela keert in december terug op het grote WK-podium, nadat hij afgelopen weekend voor de tweede keer het Centraal/Zuid-Amerikaanse kwalificatietoernooi wist te winnen.

De Braziliaan moest er nog hard voor werken, want in de finale keek hij tegen een 3-4 achterstand aan. Portela wist Sudesh Fitzgerald echter tweemaal op rij te breken en pakte de felbegeerde WK-ticket.

”Wat kan ik zeggen… Ik ben erg trots dat ik me weer heb geplaatst voor Ally Pally”, schreef ‘Braziliant’ opgetogen op Facebook. ”Dit was een jaar met hoogte- en dieptepunten. Dit was zeker een hoogtepunt voor mij.”

”De mensen die mij beter kennen, weten dat ik al een tijdje problemen heb met mijn grip. Tijdens de zomerstop heb ik veel trainingsuren doorgemaakt en dat heeft mijn vorm weer enigszins op de rails gebracht.”

”Ik ben opzettend gemotiveerd om mijn vorm naar een nog hoger niveau te brengen. Daar heb ik nu nog twee maanden de tijd voor.”

Kies acht teams en speel mee in het Champions League voetbalspel 2018/2019. Maak kans op een 1e prijs van 400 euro!

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek