Vincent van der Voort, Sky Sports-reporter Laure James en Keith Deller staan aan kop na de eerste ronde van de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

Zowel Van der Voort als James hadden voorspeld dat Michael van Gerwen ging winnen van Rob Cross en dat Gerwyn Price een punt zou behalen tegen Peter Wright.

Keith Deller staat ook gedeeld eerste met vier punten. Naast de overwinning voor Van Gerwen, gokte hij op een gelijkspel tussen Daryl Gurney en Raymond van Barneveld.

Chris Mason, Jerry Hendriks, Kim Huybrechts en Mark Webster staan gedeeld vierde met één punt. Ook zij kozen allemaal voor een zege van ‘Mighty Mike’ op Cross. Ron Meulenkamp staat na de eerste speelronde nog op nul punten.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

De voorspellingen van de komende speelronde worden aanstaande woensdag op Dartsnieuws.com gepubliceerd.

 

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek