Sporthal Corlaer was zaterdag opnieuw het decor voor de LaCo play-offs. Acht herenteams en acht vrouwenteams hadden zich, na een lange competitie, geplaatst voor deze spannende dag. Klik hier voor de uitslagen en eindstanden van de reguliere competitie.

Alle teams spelen drie wedstrijden tijdens de play-offs. De beste twee teams van iedere poule zullen op zaterdag 8 juni terugkomen voor de finaledag. Zij spelen op die dag kruisfinales en de finale voor de titels. De dames van DSWN en de heren van DBBR stonden vorig jaar met de kampioenstrofee in handen. Op 8 juni weten we wie de nieuwe kampioenen zijn!
Dames
De dames van DSWN waren goed voorbereid naar Nijkerk gekomen. Alle drie de poule wedstrijden werden gewonnen. Ook de dames van DONHN wisten zich te plaatsen voor de finaledag. In de laatste wedstrijd waren zij te sterk voor DBMN. In poule B bleef de VDO ongeslagen en ook de dames uit Limburg zien we dus terug op de finaledag samen met de dames van de RDB. Zij verloren van de dames uit Limburg maar wisten vervolgens wel te winnen van DVS en DBA.

Halve finales:
DSWN – RDB
DONHN – VDO

Dames uitslagen

Poule A:
DBMN – FDB 8-3
DSWN – DONHN 7-4
DBMN -DSWN 5-6
FDB – DONHN 5-6
DSWN – FDB 10-1
DBMN – DONHN 3-8

Poule B:
RDB – DVS 11-0
DBA – VDO 5-6
VDO – RDB 6-5
DBA – DVS 11-0
RDB – DBA 9-2
DVS – VDO 1-10

Heren
In poule A lukte het de DVO om zich te plaatsen voor de halve finale. Ook DBMN mag zich volgende week nogmaals melden in Nijkerk. Zij wisten een hele spannende wedstrijd te winnen van DSWN. Bij de heren in poule B wist regerend kampioen DBBR alle wedstrijden winnend af te sluiten. Ook de DORA plaatste zich voor de finaledag door te winnen van DVS en DBA.

Halve finale:
DVO – DORA
DBMN -DBBR

Heren uitslagen

Poule A:
DBMN – DVO 7-10
BDC – DSWN 8-9
BDC – DBMN 4-13
DVO – DSWN 13-4
BDC – DVO 4-13
DBMN – DSWN 9-8

Poule B:
DORA – DBBR 7-10
DBA – DVS 8-9
DVS – DBBR 7-10
DORA – DBA 12-5
DBA – DBBR 8-9
DORA – DVS 9-8

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek