Vijf Nederlands gaan spelen in de derde ronde van de zesde UK Open Qualifier. Voor de acht overige Nederlanders in de tweede ronde zit het toernooi er helaas op.

Leo Hendriks won van Scott Taylor. Ryan De Vreede verloor met 6-5 van Paul Philips, terwijl Jeffrey de Zwaan met eenzelfde uitslag van Adam Smith-Neale won. Dirk van Duijvenbode bleek met 6-4 te sterk voor Frantisek Humpula, Ron Meulenkamp verloor met 6-4 van Kevin Garcia. Geert Nentjes bleek met 6-2 te sterk voor Jon Jukes. Vincent Kamphuis ging met 6-3 ten onder tegen Adam Hunt, Maik Langendorf verloor met 6-3 van Jeff Smith. Jimmy Hendriks won met 6-5 van Luke Woodhouse. 

Keith Geraghty bleek met 6-2 te sterk voor Yordi Meeuwisse, Danny Noppert won met 6-2 van Zoran Lerchbacher. Martin Schindler bleek met 6-5 te sterk voor Jan Dekker. Melvin de Fijter ging met 6-4 ten onder tegen Andy Jenkins. Christian Kist verloor met 6-3 van Wes Newton. Jermaine Wattimena won met 6-2 van Jason Cullen. 

Klik hier voor de volledige UK Open Qualifiers kalender, uitleg over hoe de UK Open qualifiers precies werken en de prijzenverdeling!
Tags:

Schrijver: Joris Verwijst