In het Butlins Minehead Resort start morgen de UK Open Darts. De afgelopen weken zijn diverse kwalificatietoernooien gehouden en uiteindelijk hebben 128 darters zich geplaatst. Van de absolute wereldtop tot aan lokale pubspelers. Het speciale aan de UK Open is dat er gewerkt wordt met een open loting. Na elke ronde wordt er opnieuw geloot en kan iedereen elkaar treffen. Zo kan Michael van Gerwen bij de laatste 64 al op Rob Cross of Gary Anderson stuiten. En dat kan zorgen voor een verrassend toernooiverloop.

Waarom mee doen aan het UK Open Spel 2018?

  • Je betrokkenheid bij het darten zal nog meer toe nemen.
  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw darters voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement.
  • Klik hier om direct heen te gaan!

Het UK Open Spel 2018 zal gaan starten op vrijdag 2 maart 2018 om 20:10 uur.

Je krijgt 105 miljoen euro budget om 12 darts players te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het UK Open Spel 2018.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 320 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 63 euro zijn (15 AK prijzen).

Let op: Het UK Open Spel start bij het begin van de derde ronde (laatste 64)! In de eerste twee rondes kunnen dus geen punten verdiend worden. De startlijst zal voor de start van de derde ronde geüpdatet worden met de uitvallers in de eerste twee rondes. De laatste partijen van de tweede ronde eindigen op vrijdag 2 maart om 18.00 uur.

Na elke ronde wordt er opnieuw geloot. Het speelschema geeft dus enkel aan welke darters aan elkaar gekoppeld zijn in de eerstvolgende ronde.

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: ,

Author: Admin