Unicorn Darts heeft zijn team uitgebreid met Mark McGeeney en Cameron Menzies. Het tweetal gaat de komende jaren met materiaal van de PDC-huisfabrikant spelen.

McGeeney was in januari twee wedstrijdpijlen verwijderd van de eindzege op Lakeside, terwijl Menzies als een veelbelovend talent geldt. Zij behoren allebei tot het Dunvegan Darts team, hetzelfde management als die van Gary Anderson, Michael Smith en Ian White.

Menzies hoopt met de steun van zijn nieuwe sponsor een stap te zetten naar het winnen van een PDC Tour Card in januari. Door goede resultaten op de Challenge Tour, heeft ‘Cammy’ dit jaar al enkele toernooien op de Pro Tour en Euro Tour gespeeld.

McGeeney wist de nasmaak van de zure nederlaag in de Lakeside-finale weg te spoelen door de Dutch Open te winnen. Daarnaast haalde ‘The Gladiator’ ook tweemaal de eindstrijd van de World Masters en behoorde de Engelsman tot het deelnemersveld op de Grand Slam of Darts in 2017. Dit jaar komt McGeeney opnieuw in actie op het toernooi in Wolverhampton.

 

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek