Adrian Lewis maakte een succesvolle terugkeer op het PDC-circuit met zijn 10-7 overwinning op Steve Beaton in de eerste ronde van de World Matchplay.

‘Jackpot’ had het twee sessies lang lastig met ‘The Bronzed Adonis’, maar wist na de tweede onderbreking het verschil te maken met zijn landgenoot. Lewis bekende na afloop dat hij het instantie lastig had met Beaton, maar dat hij dankzij goede finishes de buit binnen wist te halen.

”Dit is een geweldige opsteker, want ik speel hier graag”, begon Lewis. ”Het is mijn favoriete toernooi, maar dit jaar heb ik geen verwachtingen van mijzelf en dat is voor mij een nieuwe ervaring.”

”Ik hoop mijn zelfvertrouwen terug te vinden en ervoor te zorgen dat ik mij meer comfortabel voel tijdens de wedstrijden. Ik kon het tempo niet bepalen en dat is iets wat ik graag doe. Maar uiteindelijk ben ik door en dat stemt mij tevreden.”

”Het was een goed gevecht. Bij 5-5 was ik een beetje bezorgd want Steve scoorde goed en was lastig te breken. Mijn finishes onder druk waren prima, maar scorend moet het beter”, aldus de tweevoudig wereldkampioen.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek