Raymond van Barneveld is bezig aan zijn afscheidsjaar. De 51-jarige Hagenaar gaat dus starten aan zijn laatste deelname aan de Premier League Darts.

Van Barneveld hoopt in de komende weken op een goede manier afscheid te nemen van het toernooi dat hij in 2014 wist te winnen. Donderdagavond is James Wade zijn eerste tegenstander in de Premier League Darts 2019.

”Ik ben de PDC en Sky dankbaar dat ze mij nog eenmaal uitnodigen voor de Premier League. Het is een eer om dit toernooi nog een keer te mogen spelen en ik heb er veel zin in”, laat ‘Barney’ weten op de website van de PDC.

”Het gaan een paar emotionele avonden voor mij worden. In Rotterdam ga ik mijn laatste Premier League-wedstrijden voor eigen publiek gooien. Ik ben vastbesloten om op een mooie manier afscheid te nemen en ik wil de beker opnieuw winnen.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek