Raymond van Barneveld hoopt dat de PDC in de toekomst een tweede World Series-toernooi in Nieuw-Zeeland aan de kalender toevoegt.

De vijfvoudig wereldkampioen heeft nu te weinig tijd om attracties op het eiland te bezoeken. Van Barneveld zou graag opnieuw een bezoek brengen aan de plek waar de film ‘The Lord of the Rings’ deels is opgenomen. Een tweede World Series-toernooi in Nieuw-Zeeland zou dat wel mogelijk maken.

”Dan moeten die toernooien wel achter elkaar gepland worden, zodat we niet opnieuw 32 uur hoeven te reizen”, vertelt ‘Barney’ in gesprek met Newshub.

”Ik ben een groot fan van Lord of the Rings. Een paar jaar geleden ben ik naar Hobbiton (filmlocatie, red.) geweest. Ik zou deze plek graag nog eens bezoeken, maar daar heb ik nu wellicht geen tijd voor.”

”In de toekomst, kom ik graag terug voor een vakantie om het hele land te bezichtigen. Mij is gezegd dat Nieuw-Zeeland fantastisch is.”

Vanaf vrijdag komt Van Barneveld in actie op de Auckland Darts Masters. In de eerste ronde van het World Series-toernooi werd de 51-jarige Hagenaar gekoppeld aan Warren Parry.

Pieter Verbeek/PV-Darts

Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Tags:

Author: Pieter Verbeek