Daags na de uitschakeling op de World Series of Darts Finals, kijkt Raymond van Barneveld met een goed gevoel terug op het toernooi. Uiteraard baalde ‘Barney’ nog wel van zijn fikse nederlaag (11-2) tegen James Wade in de halve finale.

Van Barneveld haalde enigszins verrassend de laatste vier door landgenoot Michael van Gerwen in de kwartfinale met 10-8 te verslaan. ”Ik ben weer een beetje bijgekomen van de World Series of Darts Finals.”

”Na mijn sensationele overwinning op van Gerwen was ik in de halve finale helaas niet opgewassen tegen de ijzersterke Wade”, schreef de 51-jarige Hagenaar op zijn Facebook.

De vijfvoudig wereldkampioen blikte tot slot ook nog terug op zijn duel tegen Van Gerwen. ”Wat was dat een wedstrijd en de spanning was goed voelbaar overal. Dit zijn de wedstrijden waarvoor je het allemaal doet.”

”Ik heb aangetoond dat ik van iedereen kan winnen en dat ik nog lang niet uitgespeeld ben in de top van de wereld”, besloot Van Barneveld.

Pieter Verbeek/PV-Darts

Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek