Raymond van Barneveld is blij met de overwinning die hij vrijdag boekte op Corey Cadby. ‘Barney’ versloeg de Australier met 6-5 op de Perth Darts Masters en neemt het nu op tegen Phil Taylor.

Voor Van Barneveld was er sprake van een beetje revanche. ‘The King’ had hem een week eerder in Melbourne vrij comfortabel verslagen, iets wat ‘RVB’ niet vergeten was. De vijfvoudig wereldkampioen sprak na de wedstrijd met PDC.TV over de zege.

”Het is goed om een beetje revanche te nemen tegen Corey. Hij is een groot talent dus dit is een mooie overwinning voor mij,” zei de Nederlander.

”Ik dacht de hele wedstrijd dat ik hem in mijn broekzak had, maar toen gooide hij die 161 en dacht ik dat het weer mis zou gaan. Gelukkig bleef ik koel en kon ik met dank aan die belangrijke 180 de laatste leg winnen. Al met al is dit een prachtige zege.”

Tags: |

Schrijver: Bart Timmer