In de laatste wedstrijd van de avond heeft Raymond van Barneveld met moeite gewonnen van Gerwyn Price. Barney kwam 0-3 achter, maar hij knokte zich knap terug.

Van Barneveld mocht beginnen aan de wedstrijd, maar het was Price die als eerste de voorsprong pakte. Hij hield vervolgens zijn eigen leg en brak Barney nogmaals, waardoor het na drie legs 0-3 stond. Van Barneveld profiteerde in de vierde leg van geklungel van Price, waarna de Nederlander ook nog eens zijn eigen leg hield.

Dat deed Price daarna echter ook en zo stond het 2-4. Van Barneveld hengelde eenvoudig zijn eigen leg binnen en zo stond er weer 3-4 op het scorebord. In de achtste leg knokte Van Barneveld zich knap terug, waardoor hij ook aan de negende en laatste leg mocht beginnen.

Bij aanvang van de wedstrijd hadden zowel Van Barneveld als Price al één overwinning geboekt. Door de overwinning van Van Barneveld is er nog niemand zeker van de volgende ronde. Van Barneveld is bij een overwinning op Lennon zeker van de volgende ronde; in ieder ander geval wordt er gerekend door de heren van de PDC.

Tags: | |

Schrijver: Joris Verwijst