Raymond van Barneveld heeft de hulp ingeroepen van niemand minder dan Phil Taylor om zich helemaal klaar te stomen voor het WK Darts.

De twee oud-rivalen waren donderdag samen in het pand van pijlenleverancier Target Darts voor een trainingsessie. ”Erg blij met Phil’s hulp om me klaar te krijgen voor het WK”, schreef Van Barneveld op zijn Twitter.

Volgens manager Jaco van Bodegom kwam Barney zelf met het voorstel. ”We hebben goed contact met Phil, dus ik heb hem gewoon gebeld en dat voorgesteld. Dat vond hij helemaal fantastisch. Phil en Raymond hebben nog altijd goed contact. Hij stuurt hem voor elk toernooi nog altijd succesberichtjes”, vertelde Van Bodegom aan De Telegraaf.

Van Barneveld speelt zaterdagavond zijn eerste wedstrijd op het WK Darts 2020. De vijfvoudig wereldkampioen speelt in de eerste ronde tegen Darin Young. Bij winst wacht landgenoot Jeffrey de Zwaan in de tweede ronde.

Doe mee aan het WK Darts Spel en win minimaal 5.000 euro aan prijzen met een eerste prijs van 2.500 euro! Of doe mee aan het GRATIS WK Darts Spel en win 100 euro aan prijzen!

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek